رنوپخش در این مطلب قصد دارد شما عزیزان را در مورد تراش دیسک ترمز راهنمایی کند؛ با ما همراه باشید.
سیستم ترمز با توجه به اهمیت بالای خود در خودرو، باید در مدت زمانی مورد بررسی قرار بگیرد. این سیستم اجزای مختلفی داشته که دیسک ترمز یا دیسک چرخ یکی از آنها است.
با توجه به فرآیند کار سیستم ترمز، دیسک و لنتهای به شدت با یکدیگر اصطکاک برقرار میکنند. اصطکاک بالا منجر به کاهش یا توقف کامل اتومبیل میشود. همین اصطکاک مصرف بالای لنت و درگیری آن با دیسک ترمز را به دنبال خواهد داشت.
هنگام همراه سایش دیسک با گرمای شدید، آسیبدیدگی تا حد بالایی افزایش مییابد. از همین جهت، دیسک باید تراش خورده تا کارایی اولیه را داشته باشد. در ادامه به بررسی مشخصات تراش دیسک ترمز میپردازیم.
بیشتر بخوانید: علائم و خرابی دیسک ترمز
همانطور که اشاره شد، در طول فرآیند کاری سیستم ترمز دیسک و لنتها به شدت با یکدیگر اصطکاک برقرار میکنند. اصطکاک بالا کاهش سرعت یا ایست کامل خودرو را به دنبال دارد. این اصطکاک موجب مصرف لنت، سایش دیسک و تولید حرارت بالا میشود.
از همین جهت، آسیب دیدگی به دیسک چرخ تا حد بالایی افزایش مییابد. تاب برداشتن دیسک ترمز منجر به لرزش فرمان خودرو هنگام ترمزگیری میشود. لبه گرفتن دیسک نیز ایجاد صدای جیغ و سوت لنت را به دنبال خواهد داشت.
با مشاهده این مشکلات، باید نسبت به تعویض یا تراش دیسک ترمز اقدام کنید. به علاوه، رانندگی همراه با ترمزهای طولانی و شدید آسیب بالایی به دیسک و لنت وارد میکند.
این ترمزگیری اغلب به صورت طولانی یا ناگهانی تکرار شونده هستند. از همین جهت، فشار بالایی بر سیستم تعلیق و ترمز خودرو وارد میشود. همین موارد به تنهایی کاهنده عمر دیسک بوده که آن را نیازمند تعویض یا تراش میکند.
بنابراین، در پاسخ به سوال چرا به تراش دیسک نیازمند میشویم موارد فوق مطرح میشود.
هزینه تعمیر دیسک ترمز با توجه شهر، منطقه و نوع خودروی شما بستگی دارد. نوع دیسک ترمز مورداستفاده در سیستم ترمز نیز در تعیین هزینه آن موثر خواهد بود. در تراش دیسک ترمز باید به این موارد توجه داشته باشید.
برخی از انواع دیسک ترمز در خودروهای خاص، باید با توجه به دستورالعمل خاص تراش شوند. این دیسکها، بدون توجه به شرایط خاص در تراش دچار مشکلاتی خواهند شد. برخی دیگر از انواع دیسک ترمز هرگز دچار خرابی نمیشوند.
از همین جهت، هزینه تعمیر دیسک ترمز یا دیسک چرخ به حداقل میرسد. میزان خرابی دیسک ترمز جهت تراش آن نیز در تعیین هزینه آن تاثیرگذار است.
دیسک ترمز با توجه به نوع کارکرد خود به دو نوع قدیمی و جدید تقسیم میشود. کاربردی دستگاه قدیمی تراش دیسک بسیار سخت گزارش شده است. از همین جهت، متخصصان بهمنظور تراش دیسک ترمز اقدام به ساخت دستگاهی با کاربری آسان کردهاند.
دیسک ترمز درجا یکی از موارد پرکاربرد در این زمینه است. با استفاده از این دستگاه امکان تراش دیسک ترمز خودروهای داخلی، خارجی و غیره وجود دارد. این دستگاه با دو عنوان روکار و درجا شناخته میشود.
دیسک ترمز درجا از مزایای بسیاری برخوردار بوده که نحوه کاربری آن را آسان میکند.
بیشتر بخوانید: دیسک ترمز چیست و چگونه کار میکند؟
این دستگاه با هدف کاربری آسان و صرف وقت کمتر ابداع شده است. از همین جهت، این موارد انگیزه افراد به منظور ابداع این دستگاه محسوب میشود. از جمله مزایای دیسک تراش درجا شامل موارد زیر میشود.
توجه به این موارد در تراش دیسک ترمز درجا و مراجعه به آن موثر خواهد بود:
بنابراین، با بهرهگیری از این دیسک تراش، مجبور به صرف هزینه اضافی نخواهید بود. این دستگاه عملیات تراشکاری دیسک را به خوبی انجام میدهد. در تراش دیسک ترمز حتما به این موارد توجه داشته باشید.
نوع خودرو و غیره نیز برای آن مهم نبوده و در هرصورت عملیات مربوطه را انجام خواهد داد. هنگام نیاز دیسک خودروی خود جهت تراش، حتما به نوع دستگاه آن توجه کنید.
امروزه، دستگاه دیسک تراش در تمام مراکز معتبر به فروش میرسد. پیش از خرید این دستگاه حتما به خصوصیات آن توجه داشته باشید. دستگاه دیسک تراش اهمیت بالایی داشته و باید قادر به تراشیدن خوب آن باشد.
فروشگاه اینترنتی رنوپخش، اطلاعات بسیاری در زمینه دستگاه دیسک تراش در اختیار شما قرار خواهد داد.
بیشتر بخوانید: زمان تعویض دیسک ترمز
خودرو از اجزای مختلفی تشکیل شده که سیستم ترمز از جمله آنها است. سیستم ترمز نیز به تنهایی از اجزای مختلفی تشکیل شده که دیسک از جمله آنها محسوب میشود.
توجه به سلامت دیسکها از اهمیت بالایی برخوردار بوده و درصورت خرابی باید تراش خورده شود. جهت تراش دیسکها نیز دستگاههای مختلفی وجود داشته که هریک از مزایایی برخوردار هستند.
رنوپخش امیدوار است با خواندن این مطلب اطلاعات مورد نیاز در مورد تراش دیسک ترمز را به دست آورده باشید.
محصولات زیر را به قیمت عمده از رنوپخش تهیه فرمایید:
دیسک ترمز چرخ جلو تالیسمان فارو
برای ورود به تلگرام رنوپخش اینجا را لمس کنید.
برای ورود به اینستاگرام رنوپخش اینجا را لمس کنید.